Presidenti Meta: Mirënjohje për solidaritetin dhe kontributin e vendeve pjesëmarrëse dhe kontribuese

68

Në një postim të bërë në rrjetin social Twitter, Presidenti Ilir Meta përshëndet Koferencën e Donatorëve që zhvillohet në Bruksel.

Ja njoftimi i plotë i Metës

Përshëndes Konferencën e Donatorëve që po zhvillohet në Bruksel, në mbështetje të Shqipërisë, për kapërcimin e pasojave të tërmetit të nëntorit të vitit të kaluar, e njëkohësisht shpreh mirënjohjen e thellë për solidaritetin dhe kontributin e vendeve pjesëmarrëse dhe kontribuese.