Manjani: SPAK nuk i shkon në mend të sekuestrojë telefonat e Edi Ramës

53
Sigal

Ish-ministri Ylli Manjani, shkruan në Facebook, se SPAK sekuestroi me urgjencë kompjuterët e telefonat e Andi Bushatit, kur denoncoi patronazhistët, por nuk ja mban të sekuestrojë telefonin e Edi Ramës.

Manjani shkruan se, SPAK u krijua për të sekuestruar telefonat e Edit dhe jo të Andit, por nuk e bën dot këtë.

Reagimi i Ylli Manjanit:

Ndërkohë, SPAK sekuestroi me urgjencë kompjuterët e telefonat e Andi Bushatit, kur denoncoi patronazhistët, por nuk i shkon në mend të sekuestrojë telefonat e Edi Ramës.

Si do thonë pastaj që “s’gjejmë prova”..!!

E pra SPAK u bë për telefonat e Edit, jo të Andit..!

Rrini e dëgjoni deklaratat e dashnoreve pra..

Apo jo Yuri?