LSI Elbasan/ Shirat morën me vete investimet fasadë në përroin e zaranikës në Elbasan !

177
Sigal

Jo me larg se muaji Tetor i vitit 2020 perfunduan punimet e turpit te qeverise Rama ne disa segmente ne Perroin e Zaranikes !
Punetoret dilnin ne pune nga firmat fantazem sa here qe aparati duhet te shkrepte foto !
Qindra milione leke te taksapaguesve Elbasanas dhe te Shqiptareve i moren hajdutet dhe sot mendojne se mund te justifikohen me shirat e dendur !
Nuk ka shi qe ju lan dhe ju shfajeson per cdo abuzim qe keni bere !
Duhet te jipni llogari per cdo abuzim qe keni bere dhe vazhdoni te beni ne kurriz te popullit Shqiptar!
Sot perroi i Zaranikes vazhdon te jete nje kercenim i madh per banoret e Elbasanit !