Kokëdhima jep dorëheqjen nga sekretari i Reformës Strukturore në PS

401
Sigal

Ish-deputeti Koço Kokëdhima ka dhënë dorëheqjen e parevokueshme nga sekretari i Reformës Strukturore në PS

Kokëdhima ka folur me dyer të mbyllura në Asamblenë e PS. Ai ka thënë se shkarkimi i tij ishte nisur kohë më parë.

“Shkarkimi im ishte nisur shumë kohë më parë. Argumenti se unë nuk merrja pjesë në mbledhje është diskreditues dhe i cekët”

Më herët ai tha se nuk ishte në dijeni të shkarkimit të tij.