Ilir Babaramo dhe Muç Nano: Rama është kapur peng nga krimi

476
Sigal

Ja deklaratat e dy analistëve:

Reforma ka dështuar. KÇK mbron kriminelët.

Ilir Babaramo: Edi Rama është i rrethuar nga njerëz që kanë probleme të vazhdueshme me ligjin.

Nano: Më shqetëson përmasa e paligjshmërisë e aksionit të KÇK.

Babaramo: Ndërkombëtarët do të duhet të ishin garantë të reformës janë kthyer në garantë të pushtetit.

Muç Nano: Më shqetësojnë ligjet e Edi Ramës, KÇK, ligji për median etj