Banorët e Zharrezës një mesazh për Kompaninë Bankers, Kryeministrin Rama dhe Ambasadorin Lu

478
Banorët e Zharrezës, Patos Marinëz me anë të një video kanë bërë publike kushtet në të cilat jetojnë. Shtëpitë e tyre janë në gjëndje të mjerueshme. Atyre ju premtua se brenda datës 31 Janar do të merrnin një raport për dëmin dhe sasinë e dëmshpërblimit nga komisioni i drejtuar nga Niko Peleshi, por deri tani asgjë nuk ka ndodhur. Askush nuk u ka shkuar në shtëpi dhe askush nuk i ka informuar më se çfarë do të bëhet me ta ndërkohe që jetojnë në shtepi te cilat rrezikohet të shëmben nga momenti në moment.
Sigal