Henze, këshilltari i CDU së kancelares Mërkel, i rikujton ambasadores Kim, dosjet 184 dhe 339…

149
Sigal

 

Unë sapo u takova me Kryeprokurorin Çela , dhe pas pak do të takoj edhe shefin e SPAK, Kraja. Dje u takova me Drejtorin e Policisë Shtetit Veliu. Mesazhi im: Ata që shkelin ligjin dhe pengojnë të drejtën e qytetarëve për të votuar lirshëm dhe në paqe duhet të ndiqen plotësisht. Asnjë trajtim i veçantë. Pa përjashtime. Askush nuk është mbi ligjin.

 

Keshilltari i CDU gjermane Martin Henze: Ambasadore, për çfarë po flisni, pse anëtarët e lartë të partisë në pushtet Rama duke përfshirë edhe Ramën nuk janë akuzuar për manipulimin e zgjedhjeve parlamentare 2017 ? Përshtypja është se ata flasin shumë por nuk veprojnë, Uashingtoni duhet të reagojë.