Dylgjeri-Ramës: Kërkohet transparencë për numrin e refugjatëve në Shqipëri… Jep përgjigje

310

Nga Ylli Dylgjeri

Kërkohet transparencë për numrin e refugjatëve në Shqipëri.

I drejtojmë një pyetje direkte zotit Edi Rama, përgjigjen e së cilës duhet ta dëgjojnë me shumë vëmëndje shqiptarët:
A është e vërtetë që në Shqipëri do të vinë disa dhjetra mijra refugjatë sirianë dhe afganë:
1- Gjirokastër 5 mijë refugjatë?
2- Korçë 5 mijë refugjatë?
3- Sarandë – Kranë 1mijë refugjatë?
4- Gjadër – Lezhë 5mijë refugjatë?
5- Elbasan 5 – 10 mijë refugjatë?

Në qoftë se Rama nuk jep përgjigje dhe hesht…kjo do të rezultojë e vërtetë.