Braimllari: Goditjen më të madhe me 25 prill Rilindjes do t’ia japin të rinjtë dhe të rejat që duan vendin

249
Statusi i plotë i Endrit Braimllarit…
Ne Korçe me te rinj energjik qe duan te kontribuojne ne vend dhe jo te largohen. Rilindja dhe Rama ka nje plan te qarte per shpopullimin e vendit.
Shkaterroi bujqesine duke suportuar shpopullimin.
Varferoi vendin dhe largoi te rinjte.
Goditjen me te madhe me 25 prill Rilindjes do t’ia japin te rinjte dhe te rejat energjik qe duan vendin dhe Shqiperine.
Sigal