5 detaje ~për ta fiksuar~ që në takimin e parë

72
Sigal

Fillojmë!

Buzët e kuqe!

Buzëkuqi i kuq është aleati perfekt, arma e përkryer dhe klasike e joshjes. Mos thoni që s’ju shkon, thjesht përshtasni pjesën tjetër të grimit me to.

Parfumi

Një nga komplientat më të bukur është pikërisht: “Sa parfum i mirë!” Nuk ka gjë më sensuale për një burrë sesa një aromë e këndshme! Kë preferojnë ata? I gjeni këtu.

Flokë me shkëlqim!

Nëse flokët tuaj janë të shëndetshëm, shkëlqejnë dhe bien erë të mirë, do të dukeni “e shtrenjtë” në të gjitha drejtimet!

Sytë me penel dhe të sfumuar!

A keni pyetur ndonjëherë veten sesi Cleopatra joshte burrat më të pushtetshëm të botës? Ndoshta ishte peneli.

Fustan i zi!

Zgjedhja e sigurt që s’lë vend për dyshime. Nuk është më një sekret që fustani i zi pas trupit i çmend!