Trendi më i ri, të bësh joga me dhi

634
Harrojeni qenin dhe tërheqjen si mace, kjo është mania më e fundit e jogës, të mbash një dhi në kurriz(goat yoga). Kjo metodë e fundit, e jogës me dhi nga adhuruesit e jogës në Amerikë, është sjellë nga Britania e Madhe. Ajo u krijua nga fermeri amerikan Lainey Morse, i cili shprehet se dhitë të ndihmojnë për ata që janë të diagnostikuar nga sëmundja e autoimunitetit dhe divorcit.

Përpjekja për të rivendosur ekuilibrin tuaj shpirtëror me një dhi të vogël që ulet në shpinë mund të mos tingëllojë e saktë , por instruktorët këmbëngulin se është shumë terapeutik. Ferma Pennyeell në Devon sapo ka filluar të ofrojë dy orë kurse joga me dhi e cila kushton 25 paund dhe tashmë është rezervuar deri në shtator.
Sigal