Nesër do të lexoni/ Berati feston 73-vjetorin e çlirimit

514
Në respekt dhe mirënjohje të veprës së dëshmorëve, me rastin e 73-vjetorit të Çlirimit të Atdheut u zhvilluan sot homazhe në varrezat e dëshmorëve të qytetit. Në këtë ceremoni përkujtimore merrnin pjesë drejtues të pushtetit vendor, deputetë të Qarkut Berat, përfaqësues të forcave politike, familje të dëshmorëve, veteranë e pasardhës të veteranëve, të cilët shprehën nderimin, respektin dhe mirënjohjen e tyre për mundin, sakrificat dhe gjakun e të rënëve për liri. Fjalën e rastit në këtë veprimtari përkujtimore e mbajti Nënkryetari i Bashkisë, z. Bledar Blana, i cili ndër të tjera tha: “Jemi këtu për të kremtuar…
Për më shumë lexoni nesër në gazetën Telegraf
Sigal