Edita Tahiri: Ideja e ‘minischengenit’ krijon bërthamen ekonomike për ‘Serbinë e Madhe’

176

Ish-ministrja për Dialog, Edita Tahiri ka thënë se ideja e ‘minischengenit’ krijon bërthamen ekonomike për ‘Serbinë e Madhe’, këtë gjithë shqiptarët po e shohin, përveç Edi Ramës.

“E lumtur me reagimet e mençura dhe strategjike të shqiptarëve për të mbrojtur interesat kombëtare dhe për të penguar neohegjemoninë serbe në Ballkan…”, ka shkruar Tahiri në “Facebook”.