Kursi i këmbimit/ Java mbyllet negativisht për Dollarin, Euron dhe Frangën, ndërsa Paundi britanik nuk luhatet

182

Monedha europiane e ka mbyllur këtë javë në rënie duke u blerë këtë të premte me 123.7 lekë dhe duke u blerë me 124.4 lekë në raport me një ditë më parë.

Ndërkaq Dollari amerikan ka pësuar një ulje të fortë të vlerës prej 0.4 pikë nga dita e enjte duke u blerë sot me 104.3 lekë dhe duke u shitur me 105.3 lekë sipas kursit të këmbimit lokal.

Paundi britanik e ka mbyllur periudhën e 24-28 gushtit në vlera konstante duke vazhduar sërish edhe sot të blihet me 137.6 lekë dhe të shitet me 138.7 lekë sikurse edhe një ditë më parë.

Franga zvicerane referuar tregut valutor vendas ka humbur pikë këtë të premte duke u blerë sot me 114.4 lekë dhe duke u shitur me 115.5 lekë krahasuar me ditën e djeshme.