Ikmet Bramo:Shitja e hidrocentraleve në kohën e sotme pa publikuar koston reale është një krim financiar

465

Intervista/ Flet inxhinieri i hidrocentraleve Ikmet Bramo: Montimi i Komanit dhe akuzat për sabotime. Pse u anulua Bushati dhe pengu im për hidrocentralin e Banjës.

Në numrin e djeshëm, inxhinieri i ndërtimi të Hidrocentralit të Fierzës dhe Komanit, tregon se këto hidrocentrale u bënë me një frymë optimiste, ku punëtorët, teknikët e drejtuesit e lartë, u miqësuan aq shumë me njeri-tjetrin, sa që u bënë si vëllezër të një familje të madhe. Me këtë rast, ai përmendi drejtuesit dhe përgjegjësit kryesorë të këtyre ndërtimeve të mëdha, siç ishin Petrit Radovicka, Ismail Ahmeti, Farudin Hoxha, etj, të cilët bashkëpunuan me rreth 13 mijë punëtorë gjatë çdo dite për t’i dhënë vendit tonë, energjinë elektrike.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf