“Kjo e pafe meriton dënimin nga sharia”, kërcënimi vjen për Jacobson

408
Mediat italiane publikojnë dhe pjesë të përgjimeve të dy vëllezërve Imishti, njëri prej tyre konsiderohet nga policia dhe si truri i celulës terroriste.
Në përgjimet telefonike është dhe kërcënimi ndaj ish ambasadores amerikane Tracy Ann Jacobson
“Hebreja amerikane thotë se qeveria e re e Kosovës do të luftoj korrupsionin, unë i them kësaj zonje se derisa ata të jenë në Kosovë, nuk do të ekzistojë drejtësi. Kjo e pafe meriton dënimin nga sharia”
Prej gushtit 2015, në vend të Tracy Ann Jacobson Shtetet e Bashkuara të Amerikës përfaqësohen nga Greg Delawie. Jacobson i mbaroi mandate
Sigal