URGJENTE/ Çfarë ndodhi një orë në zyrën e Ramës? Vjen reagimi bombë nga SHBA

330
Sigal

Fejton

Kryeministri Edi Rama ka takuar sot per gati nje ore ambasadoren amerikane Yuri Kim, ne nje kohe qe klima politike eshte e tensionuar per shkak te ndryshimeve te paralajmeruara kushtetuese nga qeveria.

Ambasada amerikane ka reaguar menjehere pas takimit me kryeministrin Rama

Kim e falenderoi personalisht kryeministrin per udheheqesine e tij ne sigurimin e miratimit te marreveshjes se 5 qershorit dhe mirepriti vazhdimin e diskutimeve te ndersjella ne Keshillin Politik ne lidhje me masat shtese. Sic kemi thene publikisht, Ambasadorja theksoi rendesine qe te gjitha palet te marrin pjese ne mirebesim, ne menyre gjitheperfshirese dhe transparente.