Sondazhi / Qytetarët kërkojnë largimin e Ramës

230

Portali 360 grade.al mbyll sondazhin, ku shtrohej pyetjja  nëse kryeministri Rama do të japë dorëheqjen.

Me zhvillimet e fundit politike si dhe me protestat e shumta të opozitës, qytetarët kërkojnë dorëheqjen e kryeministrit Rama.

Në sondazhin e 360grade.al kemi një boom votimesh ku 63% ose 2670 persona janë dakort që kryeministri Rama të japë dorëheqjen, ndërsa 38% ose 1602 persona nuk besojnë që kryeministri do japë dorëheqjen.