Sigal

Një automjet i cli ishte vjedhur e trafikuar para tre vjetësh nga Anglia në Shqipëri është gjetur dhe bllokuar në Shkodër.

Për pasojë burimet e Policisë vendore, sqarojnë se u ndalua shtetasi në kërkim S. P., vjeç 34, banues në Londër, pasi ka trafikuar mjetin tip “Ford”, i vjedhur në Angli, më datë 09. 11. 2015, i cili u bllokua shtetasit A. N., vjeç 34, banues në Shkodër.

Drejtoria Vendore e Policisë Shkodër – Seksioni për trafikun e paligjshëm

Më datë 30. 09. 2018, u ndalua shtetasi në kërkim S. P., vjeç 34, banues në Londër, pasi ka trafikuar mjetin tip “Ford”, i vjedhur në Angli, më datë 09. 11. 2015, i cili u bllokua shtetasit A. N., vjeç 34, banues në Shkodër. Neni 141/a i Kodit Penal.