Pensioni suplementar për ushtarakët dhe Forcat e Armatosura

382
Fadil KEPI
Njohja e viteve të punës jashtë vendit për emigrantët, pensioni suplementar për ushtarakët dhe Forcat e Armatosura, legjislacioni për minatorët dhe mësuesit
Baza ligjore dhe procedura për rillogaritjen e pensionit të plotë dhe suplementar për minatorët dhe mësuesit, njohja e viteve të punës të emigrantëve në vendin tonë e ligji për ushtarakët efektivë dhe Forcat e Armatosura 
Baza ligjore dhe procedura për rillogaritjen e pensionit 
Pyetje
Pensionistja Elizabeta Raçi nga lagjia Kala, Tepelenë shkruan: Jam e datëlindjes 28 dhjetor 1956. Kam punuar e siguruar 36 vjet e 7 muaj sanitare në Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Tepelenë, nga 25/04/1980 – 5/02/2016 dhe nga 6 shkurti i vitit të kaluar deri më 5/02/2017, meqënëse u shkurtua vendi i punës kam marrë pagesë papunësie (asistencë). Më 28 qershor 2017 në moshën 60 vjeçe e 6 muaj dola në pension të plotë me 17, 949 lekë në muaj…
( Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)
Sigal