Ja orari kur do të hapen parukeritë, qendrat tregtare dhe klinikat dentare

524
Sigal

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu ka firmosur urdhërin që lejon parukeritë, berberët qendrat tregtare apo klinika dentare të punojnë nga 11 maji.

Po ato kanë një orar specifik që i lejon të punojnë vetëm 9 orë e gjysëm në ditë. Saktësisht duhet të hapen në orën 08:00 dhe të mbyllen në 17:30.