Helmohet në shkollë nxënësja e klasës së 8-ë, niset me urgjencë drejt Tiranës, dyshime për të tjerë

105

Nje nxenese e klases se 8 në një shkollë në Bulqizë është nisur me urgjence drejt Tiranes.

Dyshohet se është helmuar nga perdorimi i peletit i cili perdoret per ngrohje ne klasa. Dyshohet te kete dhe nxenes te tjere te asfiksuar