Gjendet eksploziv i pashpërthyer në një biznes në Sarandë, detajet e para

16
Sigal

Një sasi e pashpërthyer eksplozivi i paplasur është gjetur në portën hyrëse të një biznesi në Sarandë.

Policia ka rrethuar vendin e ngjarjes dhe pritet ardhja e eksperteve anti-eksploziv.

Pranë vendit të ngjarjes ndodhen zyrat e OSHEE, një shkollë publike dhe një private.

Dyqani ku është vendosur lënda eksplozive shërben për shitjen e luleve dhe zbukurimeve për festa, në pronësi të familjarit të një avokati ne Sarande.