E shtuna plot diell e Presidentit Meta, ja ku ka zgjedhur ta kalojë dhe mesazhi që jep

114

Presidenti Ilir Meta ka zgjedhur ta kalojë këtë fundjavë jo larg Tiranës.

Në fshatin Vishnje, kreu i shtetit ka kaluar të shtunën plot diell.

Në një postim në rrjetet sociale, ku publikon edhe këtë foto, Meta jep edhe një mesazh, se fundjava i ka shërbyer edhe për reflektim.

Një e shtunë në Vishje, plot diell, relaks dhe reflektim.