Jep dorëheqjen drejtuesja e Kadastrës së Durrësit, Rajmonda Dashi. Kush e zëvendëson… (EMRI)

616
Sigal

Drejtuesja në Kadastrën e Durrësit ka dhënë dorëheqjen ditën e sotme.

Rajmonda Dashi ka dhënë dorëheqjen nga drejtimi i Kadastrës Durrës. Përkohësisht drejtuese e kadastrës së qytetit bregdetar do të jetë zv.drejtoresha e përgjithshme e Kadastrës, Risena Xhaja.

Xhaja do të mbajë postin deri në kryerjen e procedurave të konkurimit për postin e drejtuesit të të Kadastrës në Durrës dhe gjetjen e një drejtuesi tjetër.