Pas 89 ditësh pandemi, Kroacia nuk shënon asnjë rast të ri me COVID-19

66

Kroacia pas 89 ditësh nuk ka shënuar sot asnjë rast të ri me COVID-19. Shteti ballkanik ishte i pari që shënoi në Rajon një rast me koronavirus, por tashmë pas Malit të Zi është i dyti që nuk ka asnjë rast në 24 orët e fundit.

Kroacia numëron 99 viktima nga koronavirusi dhe 2 mijë e 243 nga të cilët 2 mijë e 23 të shëruar.