Droga në Shkodër, kush janë “kokat” e trafikut që rekrutonin punëtorët

286
Sigal

Policia e Shkodrës ka finalizuar operacionin antikanabis “Vallas” ku janë sekuestruar 246 kg kanabis dhe janë arrestuar 8 persona.

Të arrestuarit janë Ardjan Tahiri, Besmir Rexhepi, Hekuran Myrtja, Liljana Çopani, Arben Uruçi, Danjela Hasani.

Janë shpallur në kërkim edhe 8 shtetas të tjerë, që lidhen me trafikun e kësaj sasie droge.

Shtetasit Admir Selgjekaj dhe Arian Popa dyshohen si kokat e grupit dhe organizatorët, të cilët kishin rekrutuar punëtorë në parcelat me kamabis.

 

EMRAT:

1.ADMIR SELGJEKAJ, 34 vjeç.
2. ARIAN POPA, 38 vjeç
3. SAJMIR BEHLULI, 35 vjeç
4. SAMET DAHATI, 34 vjeç
5. BESAR LEJTHIZA, 21 vjeç
6. IZMIR DAHATI 25 vjeç
7. ERMIS SELA, 20 vjeç
8. AFRIM DAHATI, 29 vjeç