Bejde për Çim Riciklimin

38
Çim Selami i Edi Ramës dhe rilindja si impiant i riciklimit të mbetjeve të pariciklueshme…
Edhe pse ka mbi 6 vjet që zbatimi i ligjit të dekriminalizimit e largoi Çim Selamin e Edi Ramës nga Parlamenti dhe nga LSI-ja, Çimi vazhdon të përmendë LSI-në sa herë e urdhërojnë të shkruaj a të thotë ndonjë fjalë prej intelektuali, meqë të gjithë e njohin si intelektual rrace.
Makthet e Çimit nuk janë problem i LSI-së, ashtu sikundër nuk është problem i LSI-së fakti që rilindja ka zgjedhur të jetë impianti i riciklimit të mbetjeve të pariciklueshme.
Secili e zgjedh vetë fatin e vet, ndaj të gjithë në rilindjen e Vlorës kanë zënë e thonë: paç fatin e Çimit!
Sigal

Moj Vlor’ e bukur në gropë,
Ç’po bën RILINDJA me shokë,
Selam Çimin kanë në kokë,
Kokën si bythë me flokë…

Kokën si bythë me flokë,
Gjezdisur nëpër Evropë,
Selam muti Çim me okë,
Kundërmon portë më portë.

Socialistë në jini gjallë,
Si duroni turpërimin?
Kaq të madh e kini hallë,
Sa mbani në krye Çimin?

E hoqi dekrimininalizimi,
Politikën për të pastruar,
Si kulysh e mban Edvini,
Vlorën për të turpëruar!