25 prilli, KQZ miraton projektin pilot të votimit e numërimit elektronik

32
Sigal

Në mbledhjen e Komisionit Qëndror të Zgjedheve, u miratua projekti pilot për votimin dhe numërimin elektronik. KQZ-ja ka caktuar zonën e Administrimit Zgjedhor, nr. 40,njësia 10, Shkolla e Kuqe në bashkinë e Tiranës, si njësinë administrative për zbatimin e projektit pilot për procesin e votimit dhe numërimit elektronik të votave në zgjedhjet për Kuvend të datës 25 prill 2021.