Viron Bezhani: Veprimtari që meriton notën maksimale

286
Presidenti i KOKSH-it, Viron Bezhani, i ndodhur në tri ditët e garave të Kampionatit Mbarëkombëtar të Notit, dje në mbyllje të tij u tregua shumë vlerësues dhe entuziast. “Nëse e shohim si një veprimtari të përmasave të mëdha (me 300 notarë), dhe të parën e këtyre përmasave, për mua FSHN-ja meriton notën maksimale. Nga presidenti i federatës e deri tek notari më i ri, kanë regjistruar emrin e tyre në këtë sukses, për të cilin unë i falënderoj maksimalisht”.