Harta e Shqipërisë së Madhe që çmend serbët, ja nga vijnë kuqezinjtë e De Biasit

482
Shqipërinë e Madhe e bën Kombëtarja e futbollit.
Harta që “çmendi” serbët në ndeshjen e 14 tetorit në Beograd dhe që bën xhelozë fqinjët e Shqipërisë, duket se po përfaqësohet më së miri aktualisht në përfaqësuesen kuqezi.
Lojtarë nga të gjitha trojet duke filluar nga kryeqytetet: Tirana e Prishtina e duke vazhduar me Preshevën që së fundmi u përfaqësua nga mbrojtësi i Partizanit, Arbnor Fejzullahu.
Harta kuqezi e Shqipërisë së madhe u zgjerua me lojtarin shqiptar të maqedonisë, Naser Aliji.