Tirana nesër pa energji, ja oraret dhe zonat që preken

280

OSSHE njofton për të tjera ndërprerje energjie në Tiranë gjatë ditës së nesërme.

Në një njoftim për abonentët e Tiranës, OSSHE, ka përcaktuar oraret dhe zonat ku do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

‘Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim, data 18 Tetor

Vijojnë punimet për rikonstruksionin e kabinave dhe konkretisht, nesër (e premte) 18 tetor, do të kryhen këto stakime të energjisë në oraret dhe zonat si më poshtë

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Albanopoli”, “Arben Broci”, “Hysen Xhura”,

“Vath Koreshi”, “Mihal Grameno”, “Haki Shehu”, “Kolë Kamsi” “Rruga e Xibrakëve”