Studentët e Universitetit të Gjirokastrës i bashkohen protestës

321

Edhe studentët e Universitetit ‘Eqerem Çabej’ në Gjirokastër i janë bashkuar këtë të dielë protestës të studentëve në mbarë vendin.

Ata janë mbledhur përpara Univesitetit me pankata në duar dhe kanë kërkuar plotësimin e kërkesave të tyre.

Si uljen e tarifave dhe përmirësimin e kushteve të konvikteve dhe ndalimin e korrupsionit në Universitetin e tyre.

Ndiqni pamjet live: