Për këngëtaren Aurela Gace dhe familjen e saj ky vit do të jetë vërtetë i vecantë, pasi vogëlushja e madhe e madhe e familjes Grace do të nisë klasën e parë.

Përmes një foto ku shfaqet sëbashku me bashkëshortin Skerdin dhe Grace ka qenë vetë Aurela që është shprehur mjaft e lumtur që e vogla e saj do të nisë shkollën. “Filluam klasen e pare,  Drita jone e vogel,”-përfundon këngëtarja e saj. Përvec Grace cifti kanë edhe një vajzë tjetër më të vogël Abigail.