Justin Bieber dhe Hailey Baldwin po pushtojnë faqet rozë që kur u fejuan në një restorant të njohur në Bahamas.

Sipas ligjit, ata janë zyrtarisht burrë e grua por nuk e konsiderojnë njëri-tjetrin të tillë derisa të kurorëzohen në sytë e Zotit.

Burime pranë çiftit kanë treguar për TMZ se ata po planifikojnë një ceremoni të thjeshtë në Kishë. Ata lidhën nyjë muajin e kaluar në Nju Jork, por nuk kanë bërë kërkesë për kontratë martesore.

Justin dhe Hailey janë të dashuruar marrëzisht, por nuk do ta quajnë njëri-tjetrin ‘burrë e grua’ derisa të kurorëzohen nga pastori.