Sigal

Çajrat bimorë janë shumë të shëndetshëm.

Sipas studimit të fundit siç shkruan Journal, thuhet se duke pirë vetëm 3 gota të çajit hibiskus në së paku 10 ditë, mund të ndihmojë në presionin e ulët të gjakut tek personat që kanë hipertension.

Faktet tregojnë që çaji kamomil lehtëson vënien e fëmijëve në gjumë, ndërsa çaji mente qetëson stomakun dhe përmirëson frymëmarrjen.

Atëherë konsumoni çajrat bimorë sa më shumë, në vend të antibiotikëve dhe ilaçeve që ju shpiejnë në dëmtimin e organizmit.