Si të mbani larg 23 sëmundje me një bimë të vetme

259

MANAFERRAT/ Mënyrat si të përgatisni recetën mjekësore duke përdorur frutat, gjethet lastarët e njomë dhe rrënjët

Në mjekësinë popullore përdoren frutat, gjethet, lastarët e njomë dhe rrënjët. Gjethet e reja mblidhen në Qershor- Korrik dhe thahen në hije në shtresa të holla. Të gjitha pjesët e bimës kanë veti mjekësore shumë të mirë.

-Ato ndikojnë edhe në uljen e temperaturës. Në këto raste përdoret infuzi, i cili përgatitet si vijon:

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf