Ja cilat janë masat parandaluese për infeksionet e veshit

417
Sigal

Gazeta Telegraf/


Mos qëndroni në ambiente me duhan sepse tymi i duhanit
çrregullon funksionimin si duhet të tubave të Eustakut, pra çrregullime të
sistemit të ajrimit të veshit.

Kujdes nga gripi dhe virozat e tjera.

Vishuni përshtatshëm sipas stinëve, kujdes mos djersini.

Lani duart rregullisht, mos fërkoni sytë dhe hundën me
duar të palara.

Përdorni tapa veshësh kur notoni dhe bëni dush.

Mos pastroni veshët me kunja, por i fshini pas larjes me
peshqir.

Përdorni çamçakëz kur udhëtoni me
avion.