Xhafaj nis takimin me komisionerin e BE, Avramopoulos

131
Komisioneri për Emigrimin në BE, Avramopulous është takuar me ministrin e Brendshëm, Fatmir Xhafaj ditën e sotme.
Takimi po zhvillohet në ambientet e ministrisë së Brendshme në Tiranë.
Dy zyrtarët do të nënshkruajnë marrëveshjen mes policisë dhe Frontex.
Pak më vonë komisioneri dhe ministri i Brendshëm do të japin një deklaratë për mediat.
Avramopulous më pas do të takohet me kryeministrin Edi Rama dhe Ministrin per Europen dhe Punet e Jashtme, Bushati.