Suplementi Pena Shqiptare/ Agim Xheka: Reklamë e skaduar

19
Sigal

Reklamë për ilaçe,

për ushqime reklamë.

Reklamë për brekë

për gjokse reklamë.

Rellamë për biznese,

për politikë reklamë.

Për jetën reklamë

dhe për vdekjen reklamë.

Gjithçkaja reklamë;

madje edhe lufta

kur gjithçkaja në botë po skadon.

Kapitalisti fryhet. Reklama vazhdon.