Studentët e senatit të UT kërkesë kryeministrit: Largoni nga Universiteti forcat policore

138

Studentët e senatit të Universitetit të Tiranës i kanë dërguar dy kërkesa kryeministrit Edi Rama, ministrit të Brendshëm Sandër Lleshi dhe disa prej dekanëve të fakulteteve të Tiranës.

Studentët kanë denoncuar uzurpimin e ambienteve të Universitetit nga forcat e policisë.

Ata kërkojnë të jepet urdhër për largimin e forcave të policisë nga ambientet e fakulteteve.

Të vendoset para përgjegjësisë çdo polic që ka ushtruar dhunë ndaj studentëve.