Studentët e revoltuar gati për protestën e radhës, “Të pashmangshëm kundër padrejtësive të ligjit të arsimit të lartë”

275

Studentët bëhen gati për protestat e rradhës.

Në një postim të bërë në rrjetin social ‘Facebook’, ish-kryeministri Sali Berisha citon mesazhin e një studenti të revoltuar ku sipas tij më 22 janar studentët do të ngrihen në protestë kundër padrjtësisë dhe ligjit shfarosës të arsimit të lartë.

“Revolta studentore drejt shpërthimit! Lexoni mesazhin e studentit të revoltuar dixhital”, shkruan Berisha në postimin e tij.

I nderuar dr.Berisha.
Me 22 janar studentet do ngrihen ne revolten me te madhe kunder padrejtesive dhe ligjit shfaroses te arsimit te larte.
Ne jemi me te vendosur se kurre per te ruajtur parimet dhe principet tona.
Secili prej nesh,e ka detyre morale te bashkohet dhe te jemi nje grusht i pashmangshem Migjenian perballe malit te perbindshem te zullumeve kombetare.
Ju lutem postojeni,qe lajmi im,te gufoje plot shprese ne zemrat rinore te bashkemoshataree te mi!