Mesazhi i Saimir Tahirit pak para votimit në Kuvend përpara deputetëve

178
“Kjo sallë ka dëgjuar shumë njerëz që janë betuar dhe përbetuar. Askush nuk ka kohë për të humbur. Nuk kam pse ta pres të drejtën time këtu në sallën e parlamentit, por aty ku më takon, tek drejtësia.” Ky qe mesazhi i deputetit Saimir Tahiri sot, nga foltorja e Kuvendit, për deputetët që do të votojnë sot për arrestimin ose jo të tij.