Endrit Braimllari: LSI vlerëson komunikimin e drejtpërdrejtë

260
Vlerësuam meritokracinë. LSI vlerëson komunikimin e drejtpërdrejtë dhe transparent me qytetarët. LSI është një shans për këdo që dëshiron të kontribuojë për zhvillimin e vendit.”