Nuk është ai që mendoni ju/ Ja kush është qyteti më romantik në botë…

418

Sapo dëgjojmë të flitet për qytete romantike në botë, mendja menjëherë na shkon tek Parisi. Por na vjen keq t’ju zhgënjejmë!

Mund të befasoheni edhe ju kur të mësoni se cili është qyteti romantik më i votuar dhe më i përshtatshmi për propozime për martesë.

Dritat vezulluese të Kullës Eifel duket se nuk janë të mjaftueshme për të qenë në krye të listës.

Sipas “Elite Singles”, vendi më romantik për t’u ulur në gjunjë e për të bërë propozimin ideal për martesë është pikërisht Venecia. Janë pyetur 600 mijë njerëz për këtë gjë gjë shumica zgjodhën vendin e gondolave si atë më romantikun.

Parisi tashmë renditet në vend të dytë, ndërsa vende të tjera romantike për një propozim ideal mund të jenë edhe Bahamas apo Hawaii.