Miriam Cani uron Krishtlindjet së bashku me vajzën e saj

277
“Gëzuar Krishtlindjen të gjithë besimtarëve të krishterë. Mbizotëroftë dashuria në këtë natë të shenjtë dhe qoftë bashkimi, paqja dhe ngrohtësia familjare si kjo e kësaj nate, në të gjithë vitin…Ju përqafojmë të gjithëve”. 
Ky ka qenë urimi i veçantë i Miriam Canit për festën e Krishtlindjeve, ndërsa ka ndarë me ndjekësit e saj foton e parë të vogëlushes Ameli. Mirami dhe Albani u bënë prindër për herë të parë në “Ditën e Flamurit”.