Chelsea Clinton në pritje të fëmijës së dytë

125
Hillary dhe Bill Clinton pritet të bëhen gjyshër për herë të dytë, pasi vajza e tyre e vetme është Chelsea është shtatzëne.
Lajmin e ka bërë të ditur vetë vajza e çiftit Clinton me anë të një postimi në Twitter.
Ajo ka postuar po ashtu një fotografi të fëmijës së parë, vajzës Charlotte Clinton Mezvinsky, duke shikuar një libër në të cilin shkruan se “Motrat e mëdha janë më të mirat”. Charlotte në shtator ka mbushur një vit.