Ariu shkakton aksident në Kosovë, shoferi përfundon i dëmtuar bashkë me pasagjerët

312

Një aksident ka ndodhur në rrugën “Ibrahim Rugova” në Kosovë për shkak të një ariu.

Drejtuesi i makinës nuk e kishte parë ariun duke kaluar në rrugë dhe për të mos e dëmtuar manovroi makinën, por sërish është përplasur me të.

Si pasojë e aksidentit kanë mbetur të plagosur shoferi bashkë me dy pasagjerët. Sipas mediave kosovare, ata kanë vetëm dëmtime trupore.