Gjysma e Tiranës pa drita , ja zonat dhe oraret

272

Rikthehen shkëputjet e energjisë elektrike në Tiranë.

OSHEE ka njoftuar se gjatë ditës së nesërme do të ketë mungesë energjie elektrike në disa zona në Tiranë.

Ndërprerje të energjisë do të ketë në oraret e paradites dhe zonat janë si më poshtë:

09:00-13:30

rruga ‘Agush Gjergjevica’, rruga ‘Todi Shkurti’, rruga ‘Budi’ si dhe një pjesë e ish-Qytetit Studenti

09:00-15:00

Rruga ‘Hoxha Tahsim’, pjesërisht Sheshi i Xhamllikut

09:00-15:30

Rruga ‘Riza Jaha’, rruga ‘Qema Stafa’