Tmerri tërmetit/ Qytetaret dynden në rrugë

196

Pas termetit te forte qe ra rreth nje ore mw pare dhe lajmeve panikndjellese qe po qarkullojne nje mase e madhe qytetaresh te kryeqytetit jane dyndur familjarisht rrugeve. Autostrada per te Teg (pamje) ka me qindra makina te parkuara.